Herren min skapare, hur kunde jag glömma det??

Ja, hur kunde jag? Helena har ju fått sin bebis!! Och detta faktum gör mig så lycklig att jag näst intill börjar grina. Bebisen föddes två dagar efter BF, 7/7 näramre bestämmt. När Magnus ringde och berättade så var vi i Norrland, och täckningen var väldigt dålig. Men jag kunde ändå höra att han pratade om en bebis, och jag blev så uppspelt att vi var tvunga att lämna vandringen vi var på för att snabbt kunna åka till en stad med täckning. När han berättade grät jag av lycka och Åke och Emma och Sara blev också väldigt glada. Det var den lyckligaste stunden i hela mitt liv, förutom när Emma föddes. Ja, och Sara då. Det blev en liten pojke som fick heta Jake. Jag är inte bekant med namnet, men vi träffade honom här om dagen, och han är det finaste som finns!!

/Lotten

Sommar, sol och död. Vila i frid alla som dog i attentatet!

Upptäcker att jag inte har bloggat på ett väldigt långt tag! Men det är för att det varit sommar, underbara sommar!! Jag har varit med min familj i norra Sverige, Norrland faktiskt, och haft en underbar tid. Så vackert! Vi var där i 2 veckor och vandrade och kikade runt. Sen åkte vi hem i några dagar innan vi åkte till Åkes mor som bor i Norrtälje. Det var väldigt mysigt! Vi promenerade i staden. Fint! Efter det har vi varit hemma, men snart ska jag vi åka till Blekinge och hyra en stuga några dagar. Ska bli mycket skoj! 

Trots att min sommar är underbar så är det som har hänt i Norge fruktansvärt tragiskt! Jag hoppas av hela mitt hjärta att detta inte ska bli inledningen på en ny period av krig och elende som den männskligheten upplevde under andra och första värdskriget. Jag ber till gud om kraft och styrka. Låt oss be tillsammans så att bönen ska höras av Honom.

Gud! Du om är allsmäktig och älskar alla, troende som icke troende, gammal som ung, snäll som dum. Hör min bön. Endast Du kan sätta stop för allt det som händer i Norge just nu, och hindra det från att spridas vidare genom Norden, Europa, och tillslut hela världen. Världen må vara ett ställe som är hem för mycket ondska, men minns att det också är ett hem för mången goda människor. Ingen av de som dog förtjänade det! Ingen!! Gud, ta din värld åter till ditt hjärta, och hjälp oss ut från detta! Amen.

Lotten Eriksson

RSS 2.0