Bilder från Västindien

Jag tänkte bara lägga in lite fina bilder från Västindien. Sitter på jobbet så jag har inte tiden, men jag ägnade rasten åt att redigera bilder, tänkte att ni skulle få se resultatet. Grymt nöjd!


Kompisbild på mig och Karen vid stranden. Jag har zoomat in och lekt med ljuset. Görsnyggt!


Jag, Emma och Karen posar framför båten. Tyvär råkade Åke hålla fingret för linsen, men jag redigerade snyggt så ni ser nog ändå lite.



Barnen spelade en del Play Station 3 ombord på båten. Kul tyckte de, och jag njöt av att redigera bilden så här snyggt, har lekt med kontraster. 


Ha, ha, ha, kolla så jag putar med läpparna! Snygg redigering också!



Min snygga dotter Emmas hår. Häftigt ljus och häftig bild, nästan lite profsfotografsstil va?

Så, det var allt för ni, lovar att lägga ut mer senare!




Hemma i Sverige. Med nya tag!

Nu är jag hemma efter den bästa semestern i mitt liv. Har intryck att smälta och planer att lägga upp. Jag ska berätta mer om resan, men nu ville jag bara ge ifrån mig tecken på liv. Vi hörs!

I Vastindien, jag ar lycklig pa riktigt nu!

Just nu är klockan halv elva och jag befinner mig pa var bat som aker runt i Vastindien! Vi; Jag, Ake, Sara, Emma, Karen, Lennart, Axel och Mickan, har haft nagot av den basta tiden i vara liv, fylld av bad sol, shopping och god mat! Vi har varit runt bland oar har i tropikerna, helt otroligt vackert, och jag har aldrig varit med om mer underbara bad an de vi fatt har. Vi har gatt iland i stader dar vi har shoppat, atit god mat, atit glass, druckit gott vin, sett manniskor sjunga och dansat, kant gemenskap och sjalva stamt upp i sang. Har aldrig kant mig sa fri som har, beror antingen pa folket, eller att jag druckit endel, men inte omattligt... Jag tror aldrig jag kommer hem, vad ar en dag pa mitt alskade bibliotek jamfort med ett spabesok pa baten, atfoljt av an god middag med mina karaste och sen dans pa batens disco? Ingenting mina kara vanner, ingenting! Jag, Ake, Karen och Lennart vet att vi aldrig kommer kunna bli oss sjalva efter detta, vi ar forandrade, vi har sett fattigdom, vi har sett gemenskap, vi har sett genuin lycka, vi har sett fruktansvard sorg (sorgen var i och for sig pa en show som de hade en kvall pa baten, men sak samma, det ar kannslan som raknas).  

Jag har kant lycka, jag vet att jag antligen landat i livet, att alla mina val ar ratt, att min familj ar den basta, att det var vart alla ar jag har varit olycklig, for jag har hamnat ratt i livet nu. Med min familj kan jag na vad som helst!! Att jag tog in pa guds stig var ett sa ratt beslut for det har maste vara hans beloning for att jag kommit till honom i mening att agna mitt liv i hans tjanst. Tack gud, tack! 

Efter denna resa tar mitt liv en ny borjan igen! Och denna gangen kommer jag hjalpa andra och fa dem att inse vad lycka ar. Jag langtar! Hor av er till mig om ni vill ha hjalp i livet. Det forsta steget kommer bli att jag andrar texten jag har har pa sidan av bloggen. Den kommer andras mycket, jag ska ta hjalp av Ivar. Det kommer bli en nystart - igen!

Nu ska jag snart ga av baten nar den lagger till och ta ett uppfriskande dopp tillsammans med mina kara, och sen blir det god lunch. 

Manga kramar, Lotten.

Min födelsedag

Du läser detta inlägg den 17/4 2011, detta tror jag stämmer. Eller så läser du det senare, den 18 eller 19 eller 20 eller 21 eller 22 eller 23 eller 24 eller 25 och så vidare, har jag inte rätt? Ni läser det defenitivt inte den 9/4 2011 i alla fall. Och på när det är skrivet står det den 17/5 2011. Men nu till det kluriga! Egentligen är det i dag den 9/4 2011. Hur hänger detta ihop? Jag förstår att ni undrar! Detta inlägg är mämligen tidsinställt!!!

Hur? Sara visade mig! Egentligen har jag precis skrivit klart det förra inlägget och nu sitter jag och skriver ett till som kommer ploppa upp under resan! Helt otroligt! Att läsa detta inlägg kommer bli lite som att resa i tiden för er! Det är väl något av det mest spännande någonsin?? Just nu vet jag ingenting om hur resan kommer bli, men när ni läser inlägget har halva redan gått! Spännande eller vad?

Nu till anledningen att jag valde att lägga inlägget just idag! IDAG ÄR MIN, LOTTEN ERIKSSONS FÖDELSEDAG!!!!! För att fira det lite extra här i bloggen så ska jag ge er en liten present! Ha, ha, jag nästan spricker av lycka för att jag kan ge mina trogna läsare en födelsedagspresent på min födelsedag! Nu till presenten!

Jag må hon leva,
Jag må hon leva,
Jag må hon leva ut i hundrade år!
Ja visst ska hon leva,
Ja visst ska hon leva,
Ja visst ska hon leva ut i hundrade år!

Ett fyrfaldigt leve för Lotten hon leve hipp, hipp, hurra, hurra, hurra!

Först fick ni den klassiska låten. Den är faktiskt en fin låt! Men nu till den riktiga presenten!! Återigen något som Sara har visat mig hur man gör!



Beethoven! Mums så vackert! ♥

Ha det så bra nu! Jag tänker på er!

Lotten Eriksson

Imorgon bär det av!

Imorgon åker jag och min familj tillsammans med Karen till Västindien!! Jag har varit peppad på detta faktum så länge nu och jag tackar mitt hjärta för att det äntligen är dags! Livet är bra fint! Jag har packat så det knakar och nu är allt nerpackat i väskorna. Jag har med mig bikini, klänningar, skor, kläder, solkräm, böcker och allt man kan tänka sig på hela vår runda jord! Dessa två veckor kommer bli helt enkelt underbara och ingen mer än jag kunde vara lyckligare över detta, av faktum som jag inte har tid att gå in på nu. 

Jag insåg att jag såklart måste skicka ett litet inlägg så jag inte försvinner helt plötligt utan att förvarna. men nu vet ni och jag är säker på att ni kommer få en fin tid utan att jag är inne och bloggar. Faktiskt tror jag att jag kanske slänger in ett litet inlägg under resan, om jag får tillgång till dator på båten! Det kommer väl bli kul för er att få läsa? Det hoppas jag verkligen!

Ja, och som ni vet fyller jag ju år under resan! Det är å roligt att jag skrattar lite varje gång jag tänker på det! Hi, hi! 

Och en sak till innan jag åker! Jag ska ju snart (i sommar) åka och hälsa på mina föräldrar! Men jag vet inte vilka som ska följa med riktigt. Men det kommer jag nog kunna klura ut. Att jag åker men Magnus är i allla fall bestämt, men sen vet jag inte om Karen skulle följa med, eller Åke eller Magnus fru Sonja eller några av Magnus barn eller Emma. Och så var det prat om en Facebook vän också, om hon skulle följa med. Men vi får nog se, jag ska inte dra några förhastade slutsattser, man måste ju tänka på ekonomin! 

Och just det!! Den bästa nyheten av de alla! Jag ska börja som konfirmatinons ledare! Jag ska bara gå en kurs först! Det kommer att bli underbart!!!!!!!!!!

_______________________________________________________________________________________________

Nej tack och hej på er! Vi hörs under resan! ♥

P.S. Jag kom på att jag kanske ska skriva något om lilla Inga-Klas! Så heter Helenas lilla bebis. Eller så kallar jag den i alla fall, för både Inga och Klas är fina namn, men jag vet inte om det är något som jag vill att bebisen ska heta för den kanske blir retad om den heter både ett kill och ett tjejnamn. Men den mår bra i alla fall och vi längtar alla efter den! D.S.

RSS 2.0